Globspot – Magyarok Amerikában

Kérjük  a következőt: jöhet Amerika. Ahogy tegnap már jeleztük, új, országspecifikus Facebook-csoportokat indítottunk, hogy még jobban megismerhessétek, milyen is az élet magyar szemmel külföldön. Tegnap a Globspot – Magyarok Olaszországban csoportot ismerhettétek meg, ma pedig következzen az Amerikai Egyesült Államok.

Globspot – Magyarok Amerikában

Magyarok Amerikában

Magyarok Amerikában

Minden ilyen közösségben a Globspot szerzői lesznek az adminok, ők segítenek a saját szredjeikben (thread) válaszokkal, javaslatokkal, információkkal. Bátran lehet tehát tőlük kérdezni. Az amrikai csoport esetében már adminként köszönthetjük Peti-Peterdi Rékát, Gál Katit, Hegyes Dórát és Préhryfarkast.

A csoportban előre szerkesztett szredek is várnak titeket. A teljesség igénye nélkül van már programajánló-szred, ahol bárki közzéteheti az általa szervezett rendezvényeket vagy azokat amiket az Egyesült Államokban rendeznek és jónak tartja.  Létezik nyelvlecke–szred, ahol könnyen, gyorsan lehet pár szót elsajátítani az adott ország nyelvéből és akár a szlengjéből is. Az alapinfók alatt (ki gondolná?) az országgal kapcsolatos legfontosabb információkat találhatod meg., úgy mint vészhelyzeti telefonszámok, fontos termékek hozzávetőleges ára, nagykövetség elérhetőségei és még sok minden más. A csoport erre kevésbé fogékony tagjait nem zavarva tudsz reklámokat is közzétenni a reklámos rovatban és még munkát kínálni és keresni is lesz lehetősége azoknak, akik ezért csatlakoznak.

Ezen felül magyar helyekről, szerezhetsz infókat, apróhirdetést is adhatsz fel, hamarosan lesz gasztro-rovatunk, oktatási-, és fotós-szred is. Na és persze a legfrissebb hírek, videók az USÁ-ról és szerzőink írásai a Globspotról.

amerika_réka_válaszol amerika_kati_válaszol amerika_dóra_válaszol amerika_préhryfarkas_válaszol oktatás fotó

Szóval igyekszünk tényleg minden igényt kielégíteni és a kedvedben járni. Reméljük, hogy sikerül egy olyan, új típusú Facebook-élményt létrehoznunk veletek közösen, amire mindannyian együtt lehetünk büszkék. Mi rajta leszünk.

További Globspot-csoportok a Facebookon:

Globspot – Magyarok Olaszországban

(Tetszett a cikk? Kövess minket a facebook-on is és nem maradsz le szerzőink egyetlen írásáról sem!)

(Szívesen olvasnál, beszélgetnél még az Egyesült Államokról? Csatlakozz a Globspot – Magyarok Amerikában csoporthoz!)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!