Globspot – Magyarok Ausztriában

Bemutatkozik harmadik, frissen indult Facebook-csoportunk. Talán ebben az országban él a legtöbb magyar, már csak közelsége miatt is. Ide járnak sokan egyetemre, rengetegen szeretnének itt munkát találni. Mindemellett fővárosa, Bécs, a világ egyik legélhetőbb városa. Ha érdekel Ausztria, vagy itt élsz, mindenképpen csatlakozz a már most népes társasághoz, hogy még jobban képbe kerülj az országgal kapcsolatban.

Globspot – Magyarok Ausztriában

magyarok_ausztriában

Minden ilyen közösségben a Globspot szerzői lesznek az adminok, ők segítenek a saját szredjeikben (thread) válaszokkal, javaslatokkal, információkkal. Bátran lehet tehát tőlük kérdezni. Az osztrák csoport esetében már adminként köszönthetjük Fésüs NóritMajoros Katalint, és Tóth Katát.

A csoportban előre szerkesztett szredek is várnak titeket. A teljesség igénye nélkül van már programajánló-szred, ahol bárki közzéteheti az általa szervezett rendezvényeket vagy azokat, amelyeket Ausztriában rendeznek és jónak tartja.  Létezik nyelvlecke–szred, ahol könnyen, gyorsan lehet pár szót elsajátítani az adott ország nyelvéből, és akár a szlengjéből is. Az alapinfók alatt (ki gondolná?) az országgal kapcsolatos legfontosabb információkat találhatod meg., úgy mint vészhelyzeti telefonszámok, fontos termékek hozzávetőleges ára, nagykövetség elérhetőségei és még sok minden más. A csoport erre kevésbé fogékony tagjait nem zavarva tudsz reklámokat is közzétenni a reklámos rovatban és még munkát kínálni és keresni is lesz lehetősége azoknak, akik ezért csatlakoznak.

Ezen felül magyar helyekről szerezhetsz infókat, apróhirdetést is adhatsz fel, hamarosan lesz gasztro-rovatunk, oktatási-, és fotós-szred is. Na és persze a legfrissebb hírek, videók Ausztriáról és szerzőink írásai a Globspotról.

osztrák_kati_válaszol osztrák_kata_válaszol osztrák_kati_válaszol

Szóval igyekszünk tényleg minden igényt kielégíteni és a kedvedben járni. Reméljük, hogy sikerül egy olyan, új típusú Facebook-élményt létrehoznunk veletek közösen, amire mindannyian együtt lehetünk büszkék. Mi rajta leszünk.

További Globspot-csoportok a Facebookon:

Globspot – Magyarok Olaszországban

Globspot – Magyarok Amerikában

(Tetszett a cikk? Kövess minket a facebook-on is és nem maradsz le szerzőink egyetlen írásáról sem!)

(Szívesen olvasnál, beszélgetnél még Ausztriáról? Csatlakozz a Globspot – Magyarok Ausztriában csoporthoz!)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!