Los Angeles 70 – a fotóriport

Az utcánkban már megint fimet forgatnak  Ezen már rég nem lepődöm meg. Az estéink csendjét a házunk körül élő mosómacik hangos virgonckodása töri meg. Hajnalban meg arra ébredek, hogy  papagájok hada repül el az otthonunk felett, felébresztve a környék mókusait és egyben házunk aprócska-nagyobbacska lakóit is.

De hogy milyen is az élet egy nagyvárosban, mely viszonylag korán ébred és későn tér nyugovóra?  Sokszor kalandos, sok helyen pedig zajos, Tagadhatatlanul élettel, napsütéssel,  kihívásokkal teli. Én az angyalok városának  észak-keleti részén élek, nem túl messze és szerencsére nem is túl közel a nagyváros zajához, mindennapos forgatagához.

Los Angeles. Van itt minden. Szegénység és gazdagság. Minden színben pompázó bougainvilleák, utakat díszítő pálmafák, várost átölelő hegyek.  A sziklás partokat verdeső óceán, forgalom, favázas épületek, nagy hírű éttermek, legendás helyszínek. Élnek itt álmokat szövögetők és álmukat megvalósítók, emigránsok, tömegeket szórakoztatók és minden nyelvet beszélők.

Hogy milyen is Los Angelesben élni? Arról már hosszasan írtam egy korábbi alkalommal. Ha érdekel, ide kattintva elolvashatod soraimat. A most következő  fotóriportban pedig a várost kizárólag képeken igyekszem bemutatni nektek. Íme:

(Tetszett a cikk? Kövess minket a facebook-on is és nem maradsz le szerzőink egyetlen írásáról sem!)

(Szívesen olvasnál, beszélgetnél még az Egyesült Államokról? Csatlakozz a Globspot – Magyarok Amerikában csoporthoz!)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!