Balra Pierce Brosnan

A minap Beverly Hillsben jártam. Nem egyedül és nem is vásárolni indultam a Rodeo Drive irányába. Pusztán Floridából érkezett kedves vendégeinket kalauzoltam Los Angeles kötelező látványosságainak egyike felé.  A napunk  tele volt jókedvvel és számtalan meglepetéssel. Majd aztán minden olyan gyorsan történt.

A lámpa pirosra váltott, a forgalom megállt és csak annyit észleltem, hogy az előttem álló, turiskat szállító kisbuszon utazók előveszik fényképezőgépeiket és zavart mosollyal az arcukon integetnek, majd lázas fotózásba kezdenek. Vajon kit fotóznak oly nagy hévvel? A mai napig visszacsengenek az idegenvezető szavai: “Hölgyeim és uraim! Kérem vegyék elő kameráikat és örökítsék meg ezt a nem mindennapi pillanatot.  Nem más utazik itt mellettünk, mint a világszerte ismert és szeretett színész, Pierce Brosnan!”

Jobbra turisták, balra...  (fotó: Peti-Peterdi Réka)

Jobbra turisták, balra…
(fotó: Peti-Peterdi Réka)

Sok-sok kamera szegeződött az autó irányába, melyben Orlandóból érkezett barátaink utaztak. Tobbek között Glenny is, aki Pierce Brosnan hasonmásaként dolgozik már hosszú évek óta. Az egykori 007-es ügynök hasonmása gyakorta szerepelt a színész helyett reklámokban, rendezvényeken. A családi jó barátunk nem egy elveszett ember. Nyújtotta  a kezét mindenkinek, lelkesen visszaintegetett és csak ennyit mondott. “A következő filmem nemsokára a mozikba kerül, ne mulasszák el, feltétlenül nézzék meg!.” Aztán a lámpa zöldre váltott és mi továbbindultunk, széles mosollyal az arcunkon.  A turisták közül sokan úgy tértek haza kaliforniai útjukról, hogy találkoztak a híres-neves színésszel.

 Azt mondják, mindenkinek él valahol egy hasonmása. Hogy az enyém hol él, azt nem tudom. De lehet, hogy szívesen megismerném.

(Tetszett a cikk? Kövess minket a facebook-on is és nem maradsz le szerzőink egyetlen írásáról sem!)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!