Ha nem találod a helyed, olvasd el ezt

Mindenhol olvasom, hogy szuper itt-ott élni, minden oké, de nincsenek barátaim. Legyen szíves valaki magyarázza el nekem, hogy hogyan lehet olyan emberek nélkül élni, akik keresik a társaságodat. Erről bezzeg senki nem ír, pedig nekem ezzel vannak problémáim. Nekem a másik véglet jön össze, bárhol vagyok.

Persze nem panaszkodom, jól esik, és köszönöm, a szívem mélyén jó érzés.

Imádok egyedül menni bulizni (az első alkalommal kicsit féltem), és nem törődni azzal, hogy fél óra után nem illik végtelen szimpátiát érezni valaki iránt. Imádok önkívületi állapotba kerülni tudatmódosító szer nélkül, és úgy élni, mintha màr csak hat hónapom lenne hátra az életből.
(fotó: Jávorszki Csilla)

(fotó: Jávorszki Csilla)

Azt vettem észre, hogy amit kialakítottál a szülőföldeden, ugyanazt viszed magaddal mindenhová. Nem számít a nyelvtudás annyira, mint sokan gondoljàk. A tekinteted, a kisugárzásod mindenhol ugyanazt fogja kialakítani a környezetedben: vagy rajongani fognak érted, vagy messzire elkerülni, esetleg valahol elhelyezkedni a két végletes reakció között.

Amennyiben van munkahelyed, máris nem értem, hogy hogyan nem találsz barátokat.

Ha van internet összeköttetésed, teljesen biztos vagyok benne, hogy komoly gondok vannak a hozzáállásoddal az emberek felé, és nyavalyogsz a végeredménye miatt.

A mai napig nem egy olyan barátom van, akivel interneten ismerkedtem össze, majd közös programokat is összehoztunk a személyes találkozások alkalmával.

A világháló a legjobb barátod. Minden lehetőség el van benne rejtve: az összes kontakt, amire szükséged lehet, valamennyi tudàs, amit szeretnél elsajátítani, az összes személy, akinek szüksége lenne pont rád, a tudásodra és akár ezért fizetne is, sőt, mindenki, akinek az életben a legemlékezetesebb pillanatokat köszönhetnéd.

Tehát a neten megtalálható sok-sok ember és még a munka is.

(fotó: Jávorszki Csilla)

(fotó: Jávorszki Csilla)

Ez a legizgalmasabb játék az életben, miért maradnál ki épp te belőle?!

Légy kreatív!

Ha valamit meg akarsz találni, beírod a keresőbe: asztal készítése, barátok keresése, vasalás, autószerelés, festés, kommunikáció, állatgondozás, önéletrajz írása, nyelvtanulás, stb. Mindenre találsz választ és lehetőségeket.

Új kapcsolatokat, barátokat akarsz?  Keress csoportokat a közössėgi hálókon, beszélgess mindenkivel, mosolyogj, légy boldog. Az emberek mániákusan keresik a boldog egyénektársaságát.

Te barátkoznál azzal az emberrel, akit a tükörben látsz? Mérd végig magad tetőtől talpig! Mi lenne a véleményed önmagadról? Csukd be a szemed és válaszolj erre. Mi lenne a benyomásodróla? Tudod, mások pontosan ugyanezt gondoljàk Rólad. Változtass, ha kell, vagy hagyd változatlanul, de tudd, mindent magadnak köszönhetsz. Ma döntöd el a holnapod értékèt.

Olyan lesz a világ Veled, mint amilyen Te vagy vele! Apropó, egy fontos kérdés, kérlek gondolkozz ezen. Talán napokra van szükséged a választ illetően, talán 10 perc is elég.

Mit tennél , ha már csak 6 hónapod lenne hátra az életből?

Mit kezdenél el, mit hagynál abba, hogyan telnének a napjaid?

Gondolkozz!. Biztosra veszem, hogy az utolsó 6 hónapban nem lennének gondjaid az ismerkedéssel.

(fotó: Jávorszki Csilla)

(fotó: Jávorszki Csilla)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!