Közel-keleti nonszensz: a moszados cápa, a madár, és a kémmókus története

Kép forrása:  http://c-imaybenuts.blogspot.hu/2011/01/when-animalsspy.html

Az Iráni Iszlám Köztársaság hírszerzői még 2007-ben 14 mókust vettek őrizetbe, illetve tartóztattak le kémkedésért, mivel a rágcsálók fejlett, nyugati kémfelszerelésekkel voltak felszerelve – közölte le a hírt az Ynetnews.  A hírről egyébként az iráni állami kézben lévő IRNA hírügynökség is beszámolt, ezt csupán azért teszem hozzá, hogy lássuk, valóban komolyan gondolják a kémmókus-elméletet.

Az iráni rendőrség parancsnoka, Esmaeil Ahmadi-Moqadam anno még meg is erősítette a jelentést, mondván, hogy több mókust is rajtakaptak, hogy külföldi kémfelszerelést szállítanak Irán határain belül. “A mókusok különböző külföldi ügynökségek kémfelszereléseit szállították, de hála hírszerző szolgálataink éberségének, sikerült őket megállítani, mielőtt még akcióba léphettek volna.”

Egyébként valóban kész szerencse, hogy a mókusokat a hírszerzés ügynökei még a határon elkapták, különben ki tudja mi történt volna. Akár együttműködésben is állhattak a törökök által még “idejében lekapcsolt” kémmadarakkal is, vagy az Egyiptomban elfogott moszados cápákkal ( a Moszad Izrael nemzeti hírszerző ügynöksége).

Igen, az izraeli hírszerzés által alattomosan kiképzett kémcápákkal. Még 2010 nyarán ugyanis, egy német turista cápatámadás áldozata lett – majd később még több orosz turista – , mire az egyiptomi tisztviselők nyilatkozatot adtak ki, mely szerint nem zárják ki annak lehetőségét, hogy a Sínai-félszigeten történt halálos cápatámadások mögött a Moszad áll. A helyi kormányzó nyilatkozata szerint : “Amit arról mondanak, hogy a Moszad gyilkos cápákat dob a tengerbe, hogy tönkretegye az egyiptomi turizmust, nem megkérdőjelezhetetlen, még némi időre van szükség a bizonyításához.“ – olvashatjuk a The Jerusalem Post cikkében.

A cápatámadások oka tehát nyilván az izraeli titkosszolgálat, és még csak véletlenül sem az, hogy napokkal korábban egy élő állatokat szállító hajóról a döglött bárányokat bedobálták a tengerbe, vagy hogy  lassan teljesen kihalásszák az egyébként meglepő módon húsevő cápák számára táplálékul szolgáló halállományt, akik így jobb híján kénytelenek egyéb husi után nézni…

Kép forrása: http://blog.mandoz.com/30/

Ami pedig a Törökországban foglyul ejtett szerencsétlen szárnyasokat illeti, a BBC News oldalán olvashatjuk, hogy idén május közepén mekkora kalamajkát okoztak egy Dél-Törökországban található falu életében. Az éppen arra vonuló madársereget ugyanis a helyiek izraeli kémeknek vélték. A gyanakvás oka az volt, hogy egy igen elterjedt európai gyurgyalagot holtan találtak a közeli mezőn, és meglepő módon a lábán egy olyan gyűrű volt, melyre az Izrael szót gravírozták. Mellékes információadalékként, szinte az összes vándormadarunk megpihen Izraelben, útban Afrika felé, és vice versa, ahol meggyűrűzik őket, hogy figyelni tudják a vonulásukat. A török falu lakói azonban erről nem tudván, vagy erre nem gondolván, azon nyomban értesítették a rendőrséget, mivel a madárnak ráadásul SZOKATLANUL NAGY VOLT AZ ORRA (nem is értem, én azt hittem a madaraknak csőre van), ami arra a következtetésre adott okot, hogy egy az izraeli hírszerzés által kifejlesztett mikrochip van beleültetve – vagy csak szimplán zsidó a szerencsétlen.

Kép forrása: http://atlasshrugs2000.typepad.com

Egy minisztériumi tisztviselő később úgy nyilatkozott a BBC-nek az esetről, hogy nem kevés erőfeszítésükbe került, hogy meggyőzzék a helyi rendőrséget arról, hogy a madarak nem jelentenek veszélyt a nemzetbiztonságra.

Kép forrása: http://img855.imageshack.us

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!