Bemutatkozás: Horváth Ildikó (Olaszország,Veneto)

Három éve hagytam el Magyarországot, azóta olyan az életem, mint egy repülőtéri tranzitváró. Emberek jönnek-mennek, akik különböző nyelveken beszélnek. Barátságokat kötök; az egyik pillanatban minden titkomat megosztom valakivel, aki a következő pillanatban a világ egy másik pontján kötök újabb barátságokat. 

Dél-Kelet Ázsia(Fotó: Horváth Ildikó)

Délkelet-Ázsia
(Fotó: Horváth Ildikó)

Ezalatt a három év alatt éltem Dél-Olaszországban, Cipruson és Máltán. Jelenleg Észak-Olaszországban, Veneto tartományban próbálom feltalálni magam.

A fent felsorolt országokon kívül beutaztam Európa nagy részét, Délkelet-Ázsiát egy hátizsákkal, és Kaliforniát egy bérelt autóban.

Camino(Fotó: Horváth Ildikó)

Camino
(Fotó: Horváth Ildikó)

Az egész úgy kezdődött, hogy végigjártam a Szent Jakab zarándokutat (ez egy 900 kilométeres séta Spanyolországon keresztül).

Eredeti szakmám egyébként magyar-angol szakos középiskolai tanár, és évekig tanítottam szülővárosomban, Miskolcon. A külföldön töltött évek alatt dolgoztam pincérként, angoltanárként és recepciósként.

Egy máltai angolórámon(Fotó: Horváth Ildikó)

Egy máltai angolórámon
(Fotó: Horváth Ildikó)

A hobbim a futás, a barátomé a foci; és a kellemes maratoni versenyeket és meccseket gyakran összekötjük a hasznos városlátogatásokkal. A következő állomás a holland-cseh Eb-selejtező Amszterdamban, illetve az Isztambul Maraton.

(Tetszett a bemutatkozás? Kövess minket a Facebook-on is és nem maradsz le szerzőink egyetlen írásáról sem!)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!