Bemutatkozás: Vígh Viktória (Budapest, Magyarország)

Sziasztok!

Én kicsit kilógok a sorból. Én épp itthon vagyok.

Pár hete jöttem haza egy viszonylag rövid, de annál intenzívebb időszakot követően, amit két nagy szerelem inspirált. Nem kell megijedni, a bulvárt nem szeretném meghonosítani a GlobSpot felületén.. elég annyi, hogy ezek egyike olyan klasszikus, a másik pedig az Astanga jóga. Így a közvetlen előzmény földrajzilag India, de azt hiszem annak az origója, hogy izgalmasnak találom mindazt, ami a GlobSpot felületén történik, az egy 2010-es németországi félévhez köthető. Akkor és ott máshogy lettem kíváncsi a környezetemre, mint azelőtt, és ez sok meghatározó eseményt vont maga után.

Fotó: Vígh Viktória

Fotó: Vígh Viktória

Még eltésként csatlakoztam egy ifjúsági szervezethez, amellyel egy-egy török farmra, cseh erdőbe vagy épp olasz ökoházba szervezett nemzetközi táborban ismerkedhettem a mással és másokkal. Eltöltöttem egy nyarat Olaszországban is, a kalandvágyon túl, a vendégek és a túlórák iránt érzett feltétlen szeretet jegyében.

Majd 2012-ben jött a nagybetűs, az újságírás, a szerkesztés, a welovebudapest csapat, a jóga, a hosszú hétvégékre nyújtott utazásokkal tarkított itthon. Csaknem három év után pedig megint az el, de innen már tudjátok.

Pár napja kaptam a lehetőséget, hogy a GlobSpot csapat tagjaként segítsek abban, hogy a tudósítók a szövegeken keresztül egymáshoz, az olvasókhoz, illetve haza szólhassanak.

Köszönöm, és nagyon várom a közös munkát!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!