MC Putyin a világ legkeményebb és leggyorsabb szuperhőse

Vlagyimir Putyin jelenleg talán a legkarizmatikusabb vezető a világpolitikában, és itt nem csak a fenti képen látható karizmokra célzok. Komoly személyi kultusz veszi körül abban az országban, ahol úgy látszik, erre folyamatos igénye van a népnek. De ha nincs, akkor is megkapja. Putyin gyakorlatilag egy szupermen szerepében tetszeleg: repülőről bombázza vízzel a tüzet, tigrist altat, dzsúdó mesterré avanzsál, Forma 1-es autót vezet, de ha éppen úgy hozza a sors, akkor zongorázik és énekel. Ha orosz lennék, nem tudnám, sírjak, vagy nevessek az alábbi összeállításon, hiszen elképesztő, hogy emberek beveszik ezeket az átlátszó marketing videókat. Mivel nem vagyok orosz, és valószínűleg ti sem, ezért szórakozzunk együtt, az orosz szuperelnök hőstettein:

Putyin 8 danos dzsúdó mester lett, Oroszország egyetlen 8 danos mestere. Teljesen logikus, hogy 140 millió emberből pont a 60 éves hobbi-dzsúdós a legkiválóbb, nézzétek csak, hogy vágja földhöz ellenfeleit! (Akik véletlenül sem dobják ám magukat)

Természetesen egy igazi szuperhős nem csak verekedni, de autót vezetni is nagyon tud! Nyilvánvaló az is, hogy egy Forma 1-es autónál nem adhatja lejjebb, kicsit száguld 240-el, aztán még egy egészen kaszkadőrös pördülést is produkál a teljesen véletlenül a helyszínen járó sajtó kamerája előtt a világ leggyorsabb politikusa (És nem a dublőre):

Talán a fenti két videó még nem lépte át a józan ész határát, azokon egyszerű pózerkedésnek is nevezhető az miniszterelnök úr produkciója. Ez a videó viszont már olyan abszurd, hogy nehéz elhinni, hogy bárki komolyan veszi. Putyin fogja magát, és egy több 100 tonnás géppel elolt egy erdőtüzet (Nem megrendezett jelenetek következnek):

Most, hogy teljesen elrugaszkodtunk a valóság talajáról, menjünk a szibériai tajgára, tigrist altatni. Sürgősen el kellett altatni a hatalmas ragadozót, és szerencsére az elnök épp arra járt, megkapta az altatólövedékkel töltött  puskát (a lövést megörökítő felvétel pont elveszett), és már aludt is a tigris:

A bálnavadászat nekem kicsit csalódás volt. Pont nem tudott egy vízi szörnyet sem eltalálni a nyílpuskájával Putyin (ebből is látszik, hogy a többi videó is valós):

Ennyi akció után jöjjön egy kis kultúrmisszió! Vlagyimir beleugrott a tengerbe és – láss csodát – néhány antik vázát talált, amiket természetesen fel is hozott (művészettörténeti jelentőségű felfedezést tett):

És ha már kultúra – oly annyira megható, ahogy az orosz elnök énekel és zongorázik. A szigorú szuperhős a szíve mélyén érző kultúrember (a hamis hangok a videó rossz minősége miatt tűnnek hamis hangoknak, nem azok):

Az orosz hipp-hopp kultúra nem az alkoholról és a drogokról szól! Ezt MC Putyin is megerősítette az alábbi videón, ami egyszerűen iszonyat kemény!!!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!